Gå til sor.no
Nå kan du legge inn ditt Sparebanken Sør-kort i Apple Pay

Apple Pay er her

Hurra! Nå kan du legge til kort fra Sparebanken Sør i Apple Pay.

Har du iPhone, iPad eller Apple Watch, blir betaling fra nå av enda enklere!

Kom i gang

Logo av Sparebanken Sør og Apple Pay

Nå er iPhone lommeboken din

Nå blir iPhonen lommeboken din

Med Sparebanken Sør-kortet lagt til i Apple Pay kan du la kortet ligge igjen hjemme.

Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport.

La iPhonen din bli din lommebok med Sparebanken Sør

Kom i gang på to minutter

Åpne mobilbanken, legg til kortet ditt og verifiser det. Så enkelt!

Velg Mobilbank-appen til Sparebanken Sør for å enkelt legge til Sør-kortet ditt i Apple Pay.

1.

Logg inn i mobilbanken og åpne menyen.

Slik legger du til ditt Sparebanken Sør kort i Apple Pay. Velg alternativet Kort i Mobilbank-menyen.

2.

Velg Kort, deretter Dine kort, for så å velge kortet du vil legge til.

Slik legger du til ditt Sparebanken Sør-kort i Apple Pay

Velg Legg til i Lommebok og følg veiledningen.

Legg kortet igjen hjemme

Kom igang med Apple Pay

Spoarebanken Sør og Apple Pay