Kunder som forsøker å logge inn i nettbank, mobilbank og nettbedrift med appleprodukter, kan ha problemer med å logge seg inn. Det kan hjelpe å oppdatere iOS. Beklager ulempen.

For deg som ikke er digital

Slik kan du håndtere økonomien din.

Dersom du ikke bruker nettbank så ofte, kan du ha behov for å få hjelp av og til. Derfor har vi opprettet et direktenummer for deg som trenger hjelp med tjenestene våre. På telefonen møter du en rådgiver som vet at du ikke bruker nettbank eller andre digitale løsninger i særlig grad. Denne personen er ekspert på de løsningene vi foreslår for deg som ikke er digital.

Direktenummer er 38 10 92 04

Er det vanskelig å få betalt regninger, sjekket saldo og overført penger mellom kontoer? Her er noen tips til hvordan du kan utføre vanlige banktjenester dersom du ikke er digital.

Last ned brosjyren for deg som ikke er digital.

Informasjonen i den ikke-digitale brosjyren oppdateres ved endringer, så vi tar forbehold om endringer i priser og annen informasjon.

Nyttige tjenester for deg

AvtaleGiro

Brevgiro

Telebank

SMS-varsling

Ta ut og sette inn kontanter

Viktig om BankID

BankID er personlig, akkurat som en signatur

Det er ikke lov å la andre bruke din kodebrikke og ditt BankID-passord. Det ville vært som om de hadde skrevet under med ditt navn på en avtale for deg. Hvis du oppgir passordet ditt og gir fra deg kodebrikken til andre, åpner du for å bli svindlet. Deler du denne informasjonen med andre, kan du miste retten til erstatning om noen misbruker din identitet og BankID.

Det er bedre for alle å la en person du stoler på være disponent på kontoen din. Da kan denne personen logge seg inn med sin egen BankID, og betale regninger og overføre penger mellom kontoer du har gitt tilgang til. Da blir det registrert hvem som utførte transaksjonene, dersom det skulle oppstå tvil i etterkant.

Les mer om BankID her.

Bruk disponent istedenfor

Det er bedre for alle å la en person du stoler på være disponent på kontoen din. Da kan denne personen logge seg inn med sin egen BankID, og betale regninger og overføre penger mellom kontoer du har gitt tilgang til. Da blir det registrert hvem som utførte transaksjonene, dersom det skulle oppstå tvil i etterkant.

Last ned brosjyren med alle tips for deg som ikke er digital.

Tips om noen kan hjelpe deg - slik kan hjelperen bli disponent

Ansvar hos deg som hjelper til

Fremtidsfullmakt er smart å tenke på

Er det aktuelt å få verge?

Nyttig for deg med smarttelefon

Illustrasjonsfoto | kodebrikke til bruk ved innlogging, med eller uten BankID

Forskjellen på kodebrikke, BankID og BankID på mobil

Lurer du på om det er forskjell på kodebrikke og BankID, og hva er BankID på mobil og BankID-appen i alt dette? Vi forklarer de ulike innloggingsløsningene for deg.

Eldre par som har sikret seg med gjensidig fremtidsfullmakt

Hva er egentlig fremtidsfullmakt?

Har du tenkt på hvem som skal passe økonomien din og dine personlige interesser om du en dag ikke lenger skulle være i stand til å gjøre det selv?