Slik kommer du i gang med Apple Pay

Betal raskt og enkelt med Apple Pay over alt på nettet, i apper, eller i butikken på hjørnet. Legg kort fra Sparebanken Sør i Apple Lommebok og kom i gang.

Betal med Apple Pay - bruk kort fra Sparebanken Sør

Kom i gang med Apple Pay

Fra mobilbanken

1. Logg inn i mobilbank-appen, velg "Kort" fra menyen.
  2. I "Dine kort", velg kortet du skal legge til og trykk på "Legg til i Apple Lommebok".
  3. Følg instruksene og godkjenn vilkårene.

Fra Apple Lommebok

1. Åpne appen, trykk på +-tegnet.
  2. Skann kortet, legg til CVC-koden. Manuell inntasting er også mulig.
  3. Følg instruksjonene videre til du har godkjent.

Hvordan skaffer jeg Apple Pay?

Det er enkelt å legge til kortet ditt i Apple Pay via mobilbanken vår, kun med ett tastetrykk. Supert for deg som har iPhone og vil betale med mobilen! Apple Lommebok, eller Apple Wallet om du har engelsk versjon, er en ferdig installert app i iPhone.

Logo til Apple Pay

Slik velger du standardkort

Det første kortet du legger inn, blir standardkortet for Apple Pay. Dersom du har lagt til flere, kan du endre standardkort i Lommebok-appen under innstillinger eller bruke dra og slipp-muligheten i appen. Slik endrer du standardkort (åpnes i nytt vindu).

Disse kortene kan du bruke med Apple Pay

Aldersgrensen for å bruke Apple Pay er 13 år. Kort som kan brukes med Apple Pay er derfor ungdomskort, visakort, Visa kredittkort og visakort for bedriften.

Disse enhetene kan du bruke med Apple Pay

Apple Pay er tilgjengelig med Sparebanken Sør-kortet ditt på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac.

Slik betaler du med Apple Pay i butikken

Med iPhone

• Dobbelklikk på høyre knapp på iPhonen din for å åpne Apple Pay.
  • Bekreft med Face ID, Touch ID eller kode.
  • Legg telefonen inntil betalingsterminalen og vent på bekreftelse.

Du kan sveipe opp eller ned dersom du vil bytte kort før du bekrefter.

Med Apple Watch

Dobbeltrykk på sideknappen og hold Apple Watch inntil kortleseren for å fullføre betalingen.

Legg inn kortet ditt på alle Apple-enhetene dine

Slik betaler du på nett eller i apper

Trykk på knappen for betaling med Apple Pay og bekreft betalings- og leveringsinformasjon. Deretter autentiserer du med Face ID, Touch ID eller koden din.

Ingen ekstra kostnader

Det er ingen ekstra kostnader knyttet til å bruke tjenester som Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.

Apple Pay er trygt

Apple Pay er en enkel, sikker og privat betalingsmetode - i butikker, på nett og i favorittappene dine. Betalingsinformasjonen din er beskyttet med flere lag av sikkerhet for at du skal være trygg på betalingen din.

Les mer hos Apple

Apple har egne informasjonssider som du kan bruke dersom du lurer på hvordan du setter opp eller endrer på noe på ditt Apple-produkt. Gå til Apples kundestøtteside (åpnes i nytt vindu).

Hvordan legger jeg kortene mine inn i Apple Pay

Billetter og andre kort inn i Apple Lommebok

Relatert innhold

Bruk kontaktløs betaling - enkelt og trygt

Kontaktløs betaling - tæpping

Sparebanken Sør tilbyr bankkort og kredittkort med mulighet for tæpping - det vil si kontaktløs betaling. Du kan også betale med mobilen eller med sportsklokker fra Fitbit eller Garmin. Kontaktløs betaling reduserer også smitterisiko.

Hos oss kan du bruke mobilen til det meste

Mistet kortet, utsatt for svindel, kortreklamasjon

Hvis uhellet er ute og du mister eller blir frastjålet kortet ditt, er det viktig at du får sperret kortet så raskt som mulig. Dette kan du gjøre direkte i mobilbanken eller i nettbanken.

Sperr kort, konto, nettbank og BankID døgnet rundt dersom du trenger det

Døgnåpen hjelp til sperring, BankID og mer

Mistenker du svindel, eller trenger du hjelp til å løse opp sperret kodebrikke, glemt passord eller andre tekniske problemer? Ta kontakt med kundeservice hele døgnet.